Här nedan kan du läsa omdömen från våra kunder. När du anlitar oss för kattpassning får du gärna skicka oss ett par rader med dina åsikter.

“Jag hittade Kattvakt Kungsbacka på nätet och tyckte att de verkade kunniga och seriösa med ett brett utbud av tjänster. Jag hade aldrig prövat deras tjänster förr och det var helt nytt för mig. Sen var det viktigt för mig att de kunde komma hem till mig och passa mina katter, så att jag slapp lämna bort dem. Jag har 6 katter och det kräver en del av de som är kattvakter. Sagt och gjort jag skickade iväg mitt mejl till Kattvakt Kungsbacka och inväntade svar.
Svaret kom snabbt och jag bemöttes på ett otroligt professionellt sätt och med stor omtanke, de lyssnade på mina behov och vi bestämde ett möte, då de kom hem till mig och mina katter.
Mathias och Sanna kom till mig och de tog god tid på sig att bekanta sig med mina 6 katter och deras behov och mina önskemål. Jag fick ett stort förtroende på en gång och de berättade om sina egna djur och långa erfarenhet av egna djur.
Allteftersom vi bekantade oss med varann, så blev jag totalt lugn och lämnade med varm hand över mina katter i deras händer medans jag var borta  i drygt en vecka.
Allt sköttes så professionellt och med stor ödmjukhet inför mina önskemål. Allt var ordnat så bra, säkerheten för oss båda med kontrakt, även kontrakt för nycklarna som jag lämnade över, kostnader, vad tjänsten innehåller och hur det ska gå till… allt hamnade på pränt och jag kände mig totalt trygg. Inga obehagliga överraskningar i efterhand. Dessutom så hade jag från början bestämt 2 veckors kattpassning från början, men så fick jag förhinder under tiden och kunde bara vara borta 1 vecka, men det var inga som helst problem. Mathias, Tim och Sanna var helt flexibla och ordnade så att jag köpte en veckas kattpassning istället. Det har varit så otroligt behändigt att ha med det goa gänget Mathias, Tim och Sanna att göra. Så enkelt allt blev för mig.
När jag kom hem så var det så fint!! Katterna var supernöjda, glada och harmoniska när vi kom hem. De hade fått så fin ompyssling, omtanke och kärlek av Sanna, Tim och Mathias, det märks direkt. Det var så fint städat kring matskålar, vattenfontänen och kattlådan så det var en fröjd att se. Det var mer städat när jag kom hem än när jag åkte. Och jag har en halv krånglig vattenfontän som behövdes bytas vatten i, men det var inga problem, det sköttes med glans! Jag fick dessutom sms från dem under min semester hur allt gick och hur katterna mådde.
Vi är så himla supernöjda med Kattvakt Kungsbacka så jag vill å det varmaste rekommendera alla att prova och anlita dem. Bara gör det, även om ni aldrig lämnat bort era djur förut, jag lovar, det kommer att gå finemang! De tar reda på allt om ditt husdjur innan du åker, om det är särskild medicinering t ex, om de har speciella rutiner, hur mycket sällskap de vill ha, om det önskas bus och lek, maten, kattlådan, försäkring ja, allt du kan tänka dig.
Jag är jätterädd om mina goa ullbollar och jag skulle aldrig lämna bort dem om jag inte visste att de fick den omvårdnad de behöver, då ställer jag hellre in semestern/resan. Jag kommer definitivt att anlita Kattvakt Kungsbacka igen, ingen tvekan om den saken.
Jag har kikat på deras hemsida och ser att de har andra tjänster också och de är mycket mycket prisvärda. Allt har varit så bekvämt för mig, från början till slut. Nyckel återlämning, betalning i efterhand, allt bara serverades med största lyhördhet.
Mathias, Sanna och Tim, Tusen tusen tack för ert enormt stora kunnande, långa erfarenhet och fina fina service, ert goa härliga bemötande och stora flexibilitet och lyhördhet för mina önskemål! Ni är guld värda och det är så härligt att möta så professionella och kärleksfulla själar som er!
 
Hjärtliga hälsningar från jättenöjda
Marianne Hjelm med ullbollskatterna  Saga, Tussen, Lakritz, Zorro, Skorpan och Stosse”
– Marianne Hjelm
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Tack så mycket för kattvakten! Vi är mycket nöjda!

Hälsningar Jp, Josefine Seven och Selleri

– Josefine